miercuri, 18 ianuarie 2012

Sportsdirect

Sportsdirect.COM

Instructiuni necesare pentru a efectua comenzi on-line pe site.

1. Selectaţi mărfurile care aveţi nevoie şi click pe "Buy now";
2. Alegeţi cantitatea de bunuri pe care doriţi să o cumpărați.
3. Revizuind coşul dumneavoastră asigurațivă că toate specificaţiile cum ar fi mărime (a se vedea pe graficul de dimensionare) și culoarea se potrivesc cerintelor dumneavoastra, apoi click pe "Proceed to Checkout";
4. Dacă sunteţi un utilizator nou va trebui să introduceţi o adresă de e-mail şi să creaţi un nume de utilizator şi o parolă. Trebuie să păstraţi numele dvs. de utilizator şi parola confidenţiale ca acestea să permită accesul la contul dvs.. Pentru a continua crearea unui cont, va trebui să introduceţi datele dumneavoastră personale, adresa de facturare (care trebuie să corespundă cu adresa dvs. de carduri de plată) şi adresa de livrare;
5. După ce aţi creat un cont, veţi fi direcţionat către pagina de confirmare de transport maritim în cazul în care puteţi introduce coduri de voucher, selectaţi tipul de livrare. Services Limited Etail vă oferă un serviciu de livrare de peste mări, ca parte a procedurii de extragere de pe site-ul: a se vedea de livrare de peste mări.
• 6. Veți trece apoi la pagina de plată securizată în cazul în care puteţi selecta tipul de plată şi a finaliza comanda dumneavoastră. În urma depunerii comenzii, vor trimite o confirmare la adresa de email furnizată.


Preţurile pentru bunurile de pe site apar pe paginile de produs şi includ toate taxele din Marea Britanie.
Preţurile şi ofertele pot varia şi pot fi disponibile numai pentru perioade limitate.

Metoda de plată

Puteti plati prin VISA, Master Card, Switch, Maestro, sau Electron. Plata va fi luată în lire sterline (£), şi dacă este cazul, cardul dvs. va fi taxat în funcţie de rata de schimb la acel moment.

Livrarea

Costurile de livrare sunt suplimentare faţă de preţul afişat şi variază în funcţie de serviciul de livrare le selectaţi, ţara de livrare şi cantitatea / greutatea produselor comandate
Comenzile pentru livrarea către o adresă din Marea Britanie au două opţiuni de livrare - 24 ore de livrare (de obicei, £ 5.99) sau de livrare standard (de obicei £ 3.99).
Timpul maxim de livrare din Marea Britanie pentru produse este de 30 zile cu excepţia cazului special în care sunt de acord cu tine.
Curierii vor încerca re-livrare pana la un maxim de trei ori şi în cazul în care livrarea nu este de succes după a treia încercare se vor returna bunurile și vor emite o rambursare. Ne rezervam dreptul de a re-taxa costul de livrare pentru re-livrare.

Livrarea de bunuri personalizate

Bunuri personalizate sunt non returnabile
Produse brodate - brodează cizme, atât în poziţia cea mai potrivită, astfel încât să nu afecteze structura de boot sau de performanţă în conformitate cu liniile directoare producătorului. Acest lucru poate varia de la imaginile de pe site-ul în funcţie de mărimea şi stilul de încălţăminte
Politica de Returnare
Se poate anula comanda în orice moment în termen de şapte (7) zile lucrătoare, începând cu a doua zi după ce s-au primit produsele. Vor rambursa preţul bunurilor în totalitate şi vor plăti pentru costurile de livrare pe care aţi plătit cu excepţia cazului în care mai multe elemente au fost comandate şi nu toate dintre ele sunt returnate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu