luni, 16 ianuarie 2012

Comerţ online INTEGRAT... (art. 8)


Comertul electronic a devenit deja pentru mulţi comercianţi de la noi o alternativă viabilă la comerţul tradiţional. Piaţa se dezvoltă continuu şi apar noi soluţii pentru a uşura munca celor care vor sa vândă sau să cumpere online şi pentru eficientizarea proceselor.

Un concept care s-a dezvoltat cu succes în pieţele occidentale şi care a apărut şi în România este comerţul electronic integrat. El a apărut ca urmare a eforturilor companiilor de a-şi eficientiza operaţiunile de logistica prin automatizarea sistemelor din spatele acestora.
Este o soluţie eficientă de a economisi resurse importante de timp şi bani. Ideea comerţului online integrat este aceea de a oferi celor care vor să-şi deschidă un magazin online toate serviciile necesare funcţionării acestuia în platforma pe care este creat magazinul.

Comerţul electronic integrat se referă la procesarea comenzilor şi tranzacţiilor financiare automat, utilizând o platforma online. Acesta permite consumatorilor să facă rapid achiziţii şi să gestioneze tranzacţii fără a fi necesar un contact uman. O astfel de platformă îţi asigură găzduirea magazinului, transportul produselor prin curier rapid, multiple modălităţi de plată, asistenţa de marketing, administrarea stocurilor şi a comenzilor, statistici de trafic şi rapoarte de vânzări.

Practic tu trebuie doar să ai produse cât mai atractive pentru clienţii tăi. Comerţul electronic integrat îţi rezolvă problemele legate de căutarea unei oferte cât mai avantajoase de livrare a produselor şi negocierea costurilor de transport, încheierea de contracte şi obţinerea de aprobări pentru asigurarea plăţii cu cardul pentru cumpărator sau asigurarea vizibilităţii magazinului în rândul publicului ţintă. Si toate acestea într-o interfaţă care să fie uşor de folosit.

Aşadar în căteva minute ai creat magazinul şi ai rezolvat toate problemele care în mod normal ţi-ar fi luat zile sau chiar săptămâni. Te poţi ocupa astfel mai bine de clienţii tăi, le poţi trimite newslettere cu ofertele produselor sau le poţi oferi diverse cupoane şi reduceri.

În consecinţă, comerţul online integrat poate reprezenta o soluţie eficientă pentru cei care au o afacere mică şi doresc să-şi deschidă un magazin online uşor de administrat, cu costuri reduse şi eforturi minime, dar în acelaşi timp cu acces la o gamă largă de servicii incluse.

Începând cu luna noiembrie s-a lansat comerciabil.ro, prima platformă de comerţ electronic integrat din România ce oferă urmărirea comenzilor în timp real, plata cu cardul activată. Noua platforma de comerţ electronic permite comercianţilor să creeze instant un magazin online, fără să aibă nevoie de cunoştinţe tehnice.

Platforma comerciabil.ro, a fost creată în urma unor studii şi experienţe care au arătat că cei mai mulţi dintre comercianţi au nevoie de o soluţie simplă, eficientă şi la costuri reduse. Comercianţii se plâng deseori de modul anevoios şi de durata pentru crearea unui magazin online. Dificultăţile mari apar însă, după lansarea magazinului, atât din punct de vedere al serviciilor de curierat sau plăţi cu card cât şi pentru promovarea lui în rândul consumatorilor ţintă.

Noua platformă are totul inclus şi este uşor de folosit, în plus oferă asistenţă de marketing gratuită, livrarea şi plata cu cardul la costuri foarte mici.
Încearcă să stimulizeze creşterea pieţei de comerţ electronic din România prin oferirea unei soluţii complete, la un preţ accesibil, a declarat Laurentiu Trif, fondatorul comerciabil.ro

Consider că merită să încercaţi, dacă vreţi să porniţi propria afacere, deoarece pe lângă urmărirea în timp real a comenzilor, transportul prin curier cu costuri reduse, iar tranzacţiile prin card sunt cu sisteme de securitate. Oferă şi încheierea de contracte cu diverşi colaboratori (curier, procesator de carduri etc.), comerciantul primind totul inclus într-un pachet complet şi accesibil.

http://www.comerciabil.ro/blog/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu